ONZE VISIE

Historie

Marinus Enterprises is in 1977 opgestart door Kees Post, met zijn broer Maarten en vader Sjoerd.
Aanvankelijk als productiebedrijf en groothandel op de binnenlandse markt, ze leverden aan groothandel, kleinhandel en horeca.
In de loop der jaren is het bedrijf begonnen met export naar de Verenigde Staten. Hier worden de producten onder verschillende merknamen aangeboden.
Kwaliteit staat hoog in het vaandel, alle vis wordt zelf ingekocht op de veilingen in Nederland, België en Denemarken en in eigen huis verwerkt.

Heden

Marinus Enterprises is nog steeds een familie bedrijf, waar ondertussen de derde generatie werkzaam is. In 2019 is Marinus Enterprises gedeeltelijk overgenomen door Dayseaday. Dit onder andere om het assortiment te verbreden door gebruik te maken van het netwerk van Dayseaday.
Vanaf juli 2021 is Marinus Enterprises volledig overgenomen door Dayseaday.
Dayseaday kan zo optimaal gebruik maken van de productiefaciliteiten van Marinus Enterprises en andersom wordt er gebruik gemaakt van de mogelijkheden die Dayseaday te bieden heeft.

Toekomst

Door de overname is de toekomst van Marinus Enterprises veilig gesteld. De gezamenlijk inkoop met Dayseaday biedt mogelijkheden om met een veelzijdig assortiment te opereren op verschillende markten. Door de korte lijnen onderling blijft de kwaliteit gewaarborgd en zal Marinus Enterprises haar klanten op dezelfde manier als voorheen blijven bedienen.
Met name in de Verenigde Staten zien Dayseaday en Marinus Enterprises nog groeimogelijkheden.